Klass 3 debut i agility 

I helgen var det agilitytävling igen. Fredag em och kvällen var de lagtävling med wonderdogs 😊 först ut hoppklass för oss, där vi fick med oss 10 fel och hamnade på 6e plats av 14 lag. Det var mer en klass 1 bana. Agilityklassen var svårare men Mira gjorde fint lopp felfritt, bra kontaktfält och inte helt lätt slalom, men två i laget diskade sig så då var vi borta sen. Skoj är det att tävla lag 😄

  
Kom med på kort av Moa Waern

Lördag och söndag var det individuella starter. Helgen innan Frövi bestämde ja mig, ja flyttar upp till klass 3. Bära eller brista, kan lika gärna tragla där och träna på saker som i klass 2 när vi faktiskt har legat i top 7 iallafall när vi nollat lopp 😜 kan ju hoppas farten är med i klass 3 också och inte bromsas för mycket i dessa handlings banor, och vi vet ju inte vad som finns för svårigheter i klass 3 för än man prövat. Nervös för om man skulle fixa det också och allt runt ikring. Det vart mycke mer nervöst att starta klass 3 än 2an till och med. Innan banvandring körde magen ihop sig av nervositet, men hann hålla de i shakt iförsta klassen sen kunde jag andas igen efter att ha sprungit första klassen. Så nervöst innan man kom ut på banan men sen tänkte ja inte på de, bara körde på som vanligt med is i magen. Var lite förvånad över att vi faktiskt lyckades ta oss runt en klass 3 bana med dess svårigheter 😊 dock blev det disk i slutet men känslan var ändå bra hela vägen. 

Sen var agilityklassen, disk även här. Rolig bana, svårt med tunnlar så nära varann 😜 

Söndagen fick vi lite sovmorgon när de började med large och small på banorna. Agilityloppet först ut, satan vilken tajt bana. Mycke svårare idag. Ack så nära.. men disk i slutet igen. Men bra känsla i loppet och lyssnade bra. 

Hoppklassen var också tajt. Här tyckte hon tunneln var för kul och jag ska tänka på vara med mer nära utgångarna i tunneln och hjälpa henne. 

Rolig helg med mer erfarenheter med hem, en del att träna på 🙂 


Lämna en kommentar